Tyck till om Käringötrafiken &
lämna dina synpunkter här

Kommentarer från våra besökare på hemsidan nedan

Tyck till, lämna dina synpunkter till oss

 
 
 
 
 
 
 
Tack för din synpunkt!
7 inlägg.
Johan Claussen skrev den 4 augusti, 2018:
Hej.För10-15år då när TULLAN trafikerade Knippla-Björkö och Hjuvik och Stora Varholmen så tyckte jag att det var en bra båt!
Kurt Ekberg skrev den 20 februari, 2018:
Tvestjärtens färjeläge. Bolagets blinkfyr snurrar men avger inget ljus.så det är stort problem att få kontakt med färjan. Kan ni ordna så att det går att ringa till färjan även från Tele 2 och Comvic. Det går inte nu! Är nu tvungen ta egen båt för läkarbesök!
Anders Westgårdh skrev den 12 juni, 2017:
Hej! Sitter på den trevliga Strömstierna och fipplar med datorn. Wifi ger fullt utslag på Stromstierna-nätverket, men det efterfrågas ett lösenord för att kunna surfa. Kan man få ett sådant?
Leif Norling skrev den 17 februari, 2017:
Hej jag såg på förslaget till tidtabell från 2017-04-01 till 2017-05-31 att kvällsturen 21.30 från Tuvesvik inte finns med på tidtabellen.Tabellen som gäller nu skall gälla till 2017-06-18.Jag har anmält mig på snickarkurs under vårterminen och räknat med att åka hem med den turen.Vad gör Käringötrafiken åt det? Hälsningar Leif
Birthe Hellman skrev den 27 december, 2016:
Det vore bra om ni kan gå ut med trafikinfon i radion så att man vet hur färjorna går. Skall inte behöva åka ända till Tuvesvik för att få reda på att Gullholmen inte angörs.
Anders Norelius skrev den 12 augusti, 2016:
Hej,
Gästar Gullholmen just nu. Båten "Tullan" har tydlig, på gränsen till rejäl, slagsida åt styrbord. Sett den ett flertal ggr. de senaste dagarna. Det ser VERKLIGEN INTE sunt ut. Frågade "föraren" varför och fick svaret att det satt mer folk på den sidan. Det stämde inte kunde jag konstatera genom att kasta en blick in i kabinen. Dessutom, skulle folk alltid först fylla upp styrbords sida??
Detta kanske inte är ett problem i lugnt väder men kan vara avgörande i andra situationer. Ett ögonmått från min sida säger att den ligger 15-20 cm djupare på styrbord sida, Det är för mycket på en så liten båt.
Hur ser ni på saken??
Anders skrev den 28 oktober, 2015:
Hittar inte den bra tidtabellen i pdf format för turerna från Tuvesvik?